22
Mar
2021

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ЗАКУПЕНИ БИЛЕТИ

Уважаеми зрители,

Предлагаме следните варианти за използване на предварително закупените билети за прожекции от програмата на 25-ия София Филм Фест в периода 22 март – 8 април 2021:

* Да запазите билетите си за предстоящите прожекции през април или май (следете информация на сайта на СФФ и в медиите - в най-скоро време ще обявим прожекциите за този период) или за есенното издание на София Филм Фест през септември 2021 година.

* Да Ви предоставим код за гледане на филми онлайн по Ваш избор в зависимост от броя на закупените от Вас билети. Тази опция е валидна до 11.04.2021 година. Ако решите да се възползвате от нея, нужно е да ни изпратите или продиктувате резервационния код на закупения от Вас билет и да ни посочите заглавието на избрания от Вас филм от онлайн платформата https://online.siff.bg/ на имейл адрес: bilet@siff.bg или да се свържете с нас на безплатен номер 0800 18 110.

* Да възстановим сумите
> ако билетите са закупени на каса - след приключване на локдауна, може да получите обратно стойността им на касата в Дома на киното в рамките на работното ѝ време,

>> ако са закупени онлайн - нужно е да се свържете с екипа ни на безплатен номер 0800 18 110 (от 12:00 ч. до 19:00 ч. ) или да ни пишете на bilet@siff.bg, необходимо е да получим дата и час на извършеното плащане, име или КИН номер на картодържателя, сума, както и имейл адрес или телефонен номер при нужда за контакт с Вас.

Бъдете здрави!
Екипът на София Филм Фест